Cursa 2018 - Informació important pels participants

MAPA DE SERVEIS: La sortida i arribada de la Cursa i Caminada serà a la Plaça Major on hi trobareu també la majoria de serveis ( recollida de dorsals, guarda-roba, informació, ... ) . Tenim previstes quatre zones destinades a l’aparcament; són la Font de la Badia, Passeig de la Muralla, Camp de Futbol i Poliesportiu Municipal on hi haurà també lavabos i dutxes per tots els participants.




HORARIS: Els dorsals s’han de recollir el mateix dia de la cursa, abans de les 8.30h del matí. La sortida serà a les 9.00h primer els corredors i immediatament després els caminadors de 8 i 15 km.

CRONOMETRATGE: Recordeu portar el XipGroc (qui el tingui). Sinó us deixarem un xip temporal per la cursa que després ens haureu de tornar.

AVITUALLAMENTS: Tindrem dos avituallaments (sòlids i líquids) per la distància de 15KM i un pels que feu la caminada de 8KM. Us demanem que sigueu el màxim de curosos amb el medi ambient, tindrem les suficients papereres perquè puguem col·laborar-hi entre tots.

REGLAMENT: Reglament 2018 (nombre màxim d'inscrits 600):

1. Cursa de 15 km i caminada de 8 km i 15 km obertes a tothom que accepti i respecti el present reglament.
2. Cal ser major de 16 anys per participar en la cursa. Per a la caminada, els menors de 16 anys han de portar permís patern. L’organització pot demanar el DNI si ho considera necessari.
3. Distàncies aproximades de 8 i 15 km a la zona de Santa Coloma de Queralt, gairebé en la seva totalitat per camins degudament senyalitzats i amb els corresponents avituallaments. El desnivell positiu del recorregut de 15 km és de 415 m aproximadament. Itinerari: plaça Major de Santa Coloma de Queralt, Ferriols, Mercadells, Coll Roig, Sant Gallard i tornada a Santa Coloma.
4. Els dorsals s’han de recollir el mateix dia de la cursa, abans de les 8.30 del matí, amb la presentació del resguard. En el moment de recollir el dorsal es lliurarà una bossa d’obsequi a cada participant.
5. Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes.
6. El dorsal haurà d’estar situat al pit de manera ben visible.
7. La sortida serà a les 9.00 del matí, primer els corredors i immediatament després els caminadors de 8 i 15 km.
8. El circuit està controlat en els punts necessaris. L’organització podrà desqualificar tot aquell corredor que no hagi completat la totalitat del recorregut o que no mostri una actitud adequada. El control de la cursa es tancarà tres hores després de l’inici, a les 12. A les 12 del migdia també es tancarà la caminada a l’altura del segon avituallament, al Coll Roig. Els caminants que no hagin arribat a aquest punt seran portats a Santa Coloma en cotxe. Els caminants han d’acabar el circuit abans de la 1.30.
9. No es pot participar en la cursa amb gos. Els caminants que vagin acompanyats de gossos els hauran de portar lligats.
10. Les categories de la cursa són: de 16 a 35 anys, de 36 a 49, majors de 50 i general, tant masculines com femenines.
11. A la cursa tindran trofeu els tres primers participants de la general masculina i les tres primeres de la femenina, a més de la primera persona classificada en cada categoria d’edat.
12. Hi haurà servei d’ambulància.
13. Cronometratge oficial.
14. Entrepà calent i beguda per a tots els participants un cop acabat el circuit.
15. Les reclamacions es faran per escrit, un cop acabada la cursa, i la decisió de l’organització serà inapel·lable.
16. L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits.
17. El participant dona el seu consentiment perquè les seves dades personals vinculades al resultat de la competició, així com imatges seves obtingudes en fotografies o vídeos que es puguin realitzar durant la celebració de la cursa, es publiquin a qualsevol mitjà publicitari, en línia o no (com revistes, webs i xarxes socials), sense perjudici del dret de cancel·lació.
18. Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. 


Si voleu més informació envieu-nos un mail a clubatleticsantacoloma@hotmail.com.





Disfuteu de la cursa, #runhappy!

Comentaris