Cursa 2018 - Inscripcions Obertes!

Ja et pots inscriure a la cursa d'enguany.
Preu fins el dia 08/04 9€. Després 11€ (data límit 19/04/2018)

Inscripció CURSA: **INSCRIPCIONS TANCADES**
Inscripció CAMINADA :**INSCRIPCIONS TANCADES**


Llista inscrits CURSA: Clica aquí
Llista inscrits CAMINADA: Clica aquí

Reglament 2018 (nombre màxim d'inscrits 600):

1. Cursa de 15 km i caminada de 8 km i 15 km obertes a tothom que accepti i respecti el present reglament.
2. Cal ser major de 16 anys per participar en la cursa. Per a la caminada, els menors de 16 anys han de portar permís patern. L’organització pot demanar el DNI si ho considera necessari.
3. Distàncies aproximades de 8 i 15 km a la zona de Santa Coloma de Queralt, gairebé en la seva totalitat per camins degudament senyalitzats i amb els corresponents avituallaments. El desnivell positiu del recorregut de 15 km és de 415 m aproximadament. Itinerari: plaça Major de Santa Coloma de Queralt, Ferriols, Mercadells, Coll Roig, Sant Gallard i tornada a Santa Coloma.
4. Els dorsals s’han de recollir el mateix dia de la cursa, abans de les 8.30 del matí, amb la presentació del resguard. En el moment de recollir el dorsal es lliurarà una bossa d’obsequi a cada participant.
5. Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes.
6. El dorsal haurà d’estar situat al pit de manera ben visible.
7. La sortida serà a les 9.00 del matí, primer els corredors i immediatament després els caminadors de 8 i 15 km.
8. El circuit està controlat en els punts necessaris. L’organització podrà desqualificar tot aquell corredor que no hagi completat la totalitat del recorregut o que no mostri una actitud adequada. El control de la cursa es tancarà tres hores després de l’inici, a les 12. A les 12 del migdia també es tancarà la caminada a l’altura del segon avituallament, al Coll Roig. Els caminants que no hagin arribat a aquest punt seran portats a Santa Coloma en cotxe. Els caminants han d’acabar el circuit abans de la 1.30.
9. No es pot participar en la cursa amb gos. Els caminants que vagin acompanyats de gossos els hauran de portar lligats.
10. Les categories de la cursa són: de 16 a 35 anys, de 36 a 49, majors de 50 i general, tant masculines com femenines.
11. A la cursa tindran trofeu els tres primers participants de la general masculina i les tres primeres de la femenina, a més de la primera persona classificada en cada categoria d’edat.
12. Hi haurà servei d’ambulància.
13. Cronometratge oficial.
14. Entrepà calent i beguda per a tots els participants un cop acabat el circuit.
15. Les reclamacions es faran per escrit, un cop acabada la cursa, i la decisió de l’organització serà inapel·lable.
16. L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits.
17. El participant dona el seu consentiment perquè les seves dades personals vinculades al resultat de la competició, així com imatges seves obtingudes en fotografies o vídeos que es puguin realitzar durant la celebració de la cursa, es publiquin a qualsevol mitjà publicitari, en línia o no (com revistes, webs i xarxes socials), sense perjudici del dret de cancel·lació.

18. Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. 

Comentaris